| 
												10. DEZENFEKSİYON 
												ANTİSEPSİ STERİLİZASYON 
												SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
 
 
												
																
																				| 1. Gün | 2. Gün | 3. Gün | 4. Gün | 5. Gün | 6. Gün | 7. Gün |  
																				| 5. Gün (20 Şubat 2019 ) Çarşamba |  
																				| 08:30 : 09:15 | Cerrahi aletlerde bakım ve fonksiyon kontrolleri Mustafa AYTAÇ
 |  
																				| 09:15 : 10:00 | Sterilizasyonda süreç validasyonu Duygu PERÇİN RENDERS
 |  
																				| 10:00 : 10:30 | Çay ve Kahve Molası |  
																				| 10:30 : 11:15 | Raf ömrü, depolama Dilek ZENCİROĞLU
 |  
																				| 11:15 : 12:00 | Tek kullanımlık malzemelerin resterilizasyonu Duygu PERÇİN RENDERS
 |  
																				| 12:00 : 13:00 | Öğle Yemeği |  
																				| 13:00 : 13:45 | MSÜ İdari yapılanması Duygu PERÇİN RENDERS
 |  
																				| 13:45 : 14:30 | MSÜ de riskler, kriz ve malzeme yönetimi Mukadder GENÇ
 |  
																				| 14:30 : 15:15 | Atıklar ve atık yönetimi Meral ŞAHİN DEMİR
 |  
																				| 15:15 : 16:00 | Çay ve Kahve Molası |  
																				| 16:00 : 18:00 | Proje , Ekip çalışması  GRUP 1,2,3,4,5,6,7,8 Türkan ÖZBAYIR, Kader TİRYAKİ, Nefise ÖZTOPRAK, Eylem SERİNKAYA, Dilek Yeşim METİN, Mustafa AYTAÇ,Altay ATALAY, Şerife DAYLAN,Güven ÇELEBİ, Serap ÇAKAR,Bülent GÜRLER, Emre YILDIZ PAMUK,Mehmet Ali Özinel , Emel ERAY KAHRIMAN Cüneyt ÖZAKIN , Meral Şahin DEMİR
 |  
																				| 19:00 : 20:00 | Akşam Yemeği |  
																				| 20:00 : 21:30 | Grup Proje Sunumları |  |