Dr.ir. J.P.C.M. van Doornmalen Gomez Hoyos


Josephus (kısaca 'Joost') 1995'ten beri dekontaminasyon alanında aktif. Kariyeri boyunca Joost, dekontaminasyon alanında araştırmacı olarak üniversitelerle bağlantılı çalıştı. 1999'da Amsterdam Akademik Tıp Merkezi Bakteriyoloji ve Viroloji Anabilim Dalı’nda Prof.Dr. J. Dankert ile ve 2008-2013 arasında Eindhoven Teknoloji Üniversitesi, Uygulamalı Fizik Anabilim Dalı, Geçirgen Ortamda Transport bölümünde Prof.Dr.K. Kopinga ile çalıştı.
Her iki alanda da doktora yaptı. Joost, 2013'ten beri Eindhoven Teknoloji Üniversitesi, Uygulamalı Fizik Anabilim Dalında Prof.dr.ir.GM.W. Kroesen ve Dr.ir. J. van Dijk ile araştırma görevini sürdürmektedir. Araştırma ve çalışmaların sonuçlarını uygulamak için bağlantı kurduğu firmalarla, 1995’den beri dekontaminasyon alanında teknik veya bilimsel bir deneyime sahip olmuştur.
Şu anda Steelco S.p.A (Riese Pio X (TV) - İTALYA) firmasında temel bilim adamı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, “Catharina Dekontaminasyon Mükemmeliyet Merkezi” nin geliştirilmesi projesine katılmıştır. Joost, dekontaminasyon alanındaki ulusal, Avrupa (EN) ve dünya çapında (ISO) standart komitelerinde Hollanda temsilcisi ve çeşitli çalışma gruplarının aktif bir üyesidir. Joost, dünya çapında konferanslarda, üniversitelerde ve eğitim etkinliklerinde tanınmış ve takdir gören bir konuşmacıdır. Katkıda bulunduğu dekontaminasyon alanındaki pek çok araştırması tanınmış dergilerde yayınlanmıştır.

KONGREYE KALAN SÜRE



ÖNEMLİ TARİHLER 

ONLİNE BİLDİRİ GÖNDERİMİ 



Sponsorlar

Altın Sponsorlar




Gümüş Sponsorlar







Sponsorlar










































ORGANİZASYON

COPYRIGHT © 2019 Das.org.tr