Manfred Seidenfaden


1969 Neuss, Almanya doğumludur. Manfred'in biyografisi kararlılıkla sergilediği tıbbi teknoloji ve uluslararası cesaret örnekleriyle doludur. Teknik fizikte akademik eğitimine başladı, Almanya, Hamburg'daki Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde, biyomekanik ve endoprotez üzerine odaklandı, Freunhofer Araştırma Enstitüsü, Freiburg, Malzeme Bölümü'nde tıp teknolojisi mühendisliği konusunda tezini tamamladı. Bilimsel olarak kemik çimentosunun esneme kalitesini tanımlamak amacıyla bir ölçüm yöntemi geliştiriyor.
Tıp teknolojisinin ticari dünyasına girişi, Manfred'i Polonya sağlık sistemini ve pazarını keşfetme fırsatı ile sunan yüksek lisans bursu ile Gdynia'yada olmuştur. Almanya'ya döndüğümde, zamanın öncü, son teknoloji anestezi ve yoğun bakım çözümleri üreten lider firması Manfred Datex Ohmeda şirketine katıldı. Bu dönemde yoğun bakım tıbbı, sonraki yıllarda yolunu belirleyen uygulama alanı oldu. Yaklaşık 16 yıl boyunca, Japon şirket Nihon Kohden'in Rusya, BDT ve Kuzey Doğu Akdeniz bölgesinde destekledi, Paris (Fransa), Prag (Çek Cumhuriyeti) ve Kazan (Tataristan Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu) gibi farklı bölgelerde satış, pazarlama ve pazar geliştirme sorumlulukları aldı. Bu firmada son zorlu sorumluluğu Benelux Bölgesi, Kuzey Avrupa, Orta Doğu Avrupa, Rusya / BDT, Türkiye ve İsrail'deki tüm distribütörlük işini yüklenmesi oldu. Manfred, Frankfurt Üniversitesi Finans ve Yönetimi Yüksek Okulu'ndaki uluslararası hastane yönetimi üzerine MBA programına katıldı dönem Avrupa'nın klinik bakımdan “ilişkili tanıların gruplandırılmasını” (Diagnosis related groups; DRG) kullanılmaya başlandığı dönemdir.
Manfred, bu işine paralel olarak, İngiltere, Hollanda, Almanya ve Japonya, BAE ve ABD ile Singapur'da dersler veren uluslararası modüler bir programı yürüttü. Artık zaman teknolojik ve fizyolojik beceriler, sağlık yönetimi ve sağlık politikası becerileri ile tamamlanma zamanıydı. Yaklaşık iki yıl önce, başka bir değişimin içinde buldu kendini. Yenilikçi teknolojik çözümlere odaklanma tutkusuyla birlikte yeni bir şeyler öğrenme arzusu, Manfred'i Nihon Kohden'den ayrılıp ve serbest danışman olarak çalışmaya yönetti.
Manfred İrlanda’dan "sağlıklı hava şirketi" olan Novaerus ile tanıştığında henüz Nifred Kohden'den ayrılması tamamlanmamıştı. Nozokomiyal enfeksiyonları çevreleyen zorluklara aşina olan Manfred'in, yoğun bakım ortamında, Novaerus’un yaklaşım ve teknolojik çözümleri, dikkatini çekti.
Sonuç olarak, Manfred Novaerus ekibine katıldı
Bu yolculuk uluslararası alanda Novaerus'un taze hava "dezenfeksiyon" teknolojisinin gücü ve potansiyelini ortaya koyma misyonuyla sonuçlandı.

KONGREYE KALAN SÜRE



ÖNEMLİ TARİHLER 

ONLİNE BİLDİRİ GÖNDERİMİ 



Sponsorlar

Altın Sponsorlar




Gümüş Sponsorlar







Sponsorlar










































ORGANİZASYON

COPYRIGHT © 2019 Das.org.tr