Değerli Meslektaşlarımız,

 

Bu sene 9.’su gerçekleşecek olan Uluslararası katılımlı DAS Kongresi, G20 Zirvesinin Belek bölgesinde yapılacak olması nedeni ile  bölgenin 1 Kasım’dan itibaren güvenlik nedeniyle kapatılması sonucu olarak, 2-6 Aralık 2015 tarihine ertelenmiştir.

Bu beklenmedik durum üzücü de olsa, Yurt içinden olduğu gibi, Yurtdışından gelecek çok sayıda konuşmacının da program değişikliğine uyacaklarını bildirmeleri ile programı aynen uygulayacak olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu vesile ile iki müjde vermek isteriz;

1-) Değişikliğe bağlı olarak Poster özeti gönderim tarihi 02 Kasım 2015 tarihine kadar uzatılmıştır.

2-) 04 Kasım 2015 tarihine kadar Poster göndermiş olan 10 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı, 10 Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı ve 10 Hemşireye Derneğimiz tarafından “kayıt- konaklama” bursu ve yine posteriyle katılan 20 Sağlık çalışanına sadece  “kayıt”  bursu verilecektir. (burs için son sene asistanları da başvurabilir) “posterler sisteme girildikten sonra aynı gün içinde,  web sayfamızdan burs için online başvuru yapılmalıdır.)

Bilindiği gibi DAS kongreleri 2 yılda bir yapılmaktadır. Bu yıl  Uluslararası katılımla gerçekleşecek olan  9. DAS kongresi boyunca iki yönlü İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce simultane tercüme yapılacaktır.

Bilimsel şölen ve Fuar havasında gerçekleşecek olan 9. DAS kongresinde;Açılış konferansı Dr. Didier Pittet tarafından verilecektir.

Ayrıca kongre öncesi 4 farklı kurs katılımcılara ücretsiz olarak sunulmuştur. (Kurs katılımcı sayısı sınırlı olduğu için bu konuda erken müracaat önem taşımaktadır.)

Kongrede Görüşmek dileği ile

Saygılarımızla            

      

               Prof. Dr. Murat GÜNAYDIN                                                        Prof. Dr. Duygu PERÇİN              

                  DAS Derneği Başkanı                                                                   Kongre Başkanı


 















 
Copyright © Humanitas PCO, Tüm Hakları Saklıdır.