Kongre Tarihi ve Yeri
2 – 6 Aralık 2015 tarihlerinde Belek/ Antalya, Kaya Palazzo Otel’ de yapılacaktır.

Web Sayfası Sempozyum resmi internet sitesi olan http://www.das.org.tr/2015 adresinden kongre programı, kayıt-konaklama ve transfer bilgileri ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Davet Mektubu
Kongre katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek kongre davet yazıları organizasyon sekreteryası aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir. Kongre davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir.

Katılım Belgesi
Kongreye kayıt yaptıran tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Ulaşım
Aşağıda yer alan tarih ve saatlerde havaalanı - otel - havaalanı servisleri ücretsiz gerçekleştirilmektedir. Bu tarih ve saatler dışında talep edilen transferler ayrıca ücretlendirilecektir.

Belirtilen servisleri kullanmak isteyen katılımcılarımızın, gidiş ve dönüşte kullanmak istedikleri transfer saatlerini, uçuş detaylarını ve cep telefon numaralarını das@humanitasmice.com adresine bildirmeleri ve Humanitas yetkililerinden teyit almaları gerekmektedir.

Transfer saatlerini ve uçuş detaylarını bildirmeyen katılımcıların transferlerinde oluşabilecek aksaklıklarda sorumluluk kabul edilmeyecektir. Transferler sırasında öncelik, bilgilerini (isim/soyisim/uçuş detayı) gönderenlerin olacaktır.

Ücretsiz Transfer Saatleri;
Antalya Havalimanı – Kaya Palazzo Otel
02 Aralık 2015, Çarşamba   08:00   09:00   10:00   11:00   12:00   13:00  14.00

Kaya Palazzo Otel – Antalya Havalimanı
06 Aralık 2015, Pazar   12:30   13:00   13:30
 















 
Copyright © Humanitas PCO, Tüm Hakları Saklıdır.