KONUM

WOW Hotel KREMLIN PALACE, Kundu Köyü Antalya.Antalya havaalanından 20 km. Antalya şehir merkezinden 30 km. mesafede yer almaktadır. Transfer süresi yaklaşık 15 dakikadır.
 
MUTFAK
Kremlin Palace’da ana restoran dışında İtalyan, Türk, Rus ve Japon mutfaklarını yansıtan restoranlar ön rezervasyon ile 7 gün akşam hizmeti vermektedir. Topkapı Palace’da da yine ana restoran dışında İtalyan, Türk ve Akdeniz mutfağını yansıtan restoran mevcuttur.
 
SPOR ve SAĞLIK
Her iki otelde çok sayıda tenis kortu, koşu parkuru, masa tenisi, bowling, squash alanı, basketbol sahası, mini futbol sahası, okculuk, atıcılık gibi bir çok spor aktivitelerinin yapılacağı alanlar bulunmaktadır.
 
EĞLENCE
Spor aktiviteleri dışında Aqua park olanaklarından bilgisayar oyunlarına ve internet cafeye kadar farklı sosyal aktviteler mevcuttur.
 
ODALAR
Standart odalar çift veya ikili yatak, klima, direkt telefon, müzik yayını, mini bar, kasa, halı döşeme, balkon ve terasa sahiptir. WOW Kremlin Palace’da istenildiğinde bölünebilen 3000 kişilik kapasiteli ana salon ile değişik kapasitelere sahip 10 adet toplantı salonu mevcuttur. Tüm salonlar özel bir klima sistemine ve teknik ekipman açısından her türlü donanıma sahiptir.

SALONLAR

VLADIMIR SALONU : 975 metrekare alana sahip olan vladimir salonu tiyatro düzeninde 1050 kişi kapasitededir.
ALEXANDRE SALONU : 699 metrekare alana sahip olan Alexandre salonu tiyatro düzeninde 700 kişi kapasitededir.
KATERINA SALONU : 846 metrekare alana sahip olan Alexandre salonu tiyatro düzeninde 850 kişi kapasitededir.
BULGAKOV SALONU : 78 metrekare alana sahip olan Bulgakov salonu tiyatro düzeninde 90 kişi kapasitededir.
DOSTOYEVSKI SALONU : 77 metrekare alana sahip olan Dostoyevski salonu tiyatro düzeninde 90 kişi kapasitededir.
GOGOL SALONU : 135 metrekare alana sahip olan Gogol salonu tiyatro düzeninde 150 kişi kapasitededir.
CHEKOV SALONU : 83 metrekare alana sahip olan Chekov salonu tiyatro düzeninde 90 kişi kapasitededir.TURGENYEV SALONU : 84 metrekare alana sahip olan Turgenyev salonu tiyatro düzeninde 90 kişi kapasitededir.
BININ SALONU : 86 metrekare alana sahip olan Bunin salonu tiyatro düzeninde 90 kişi kapasitededir.
 Kayıt
 Konaklama
 Önemli Tarihler
 On-Line Bildiri
 Sponsorlar
 İletişim